SWING investeert in Shure Microflex Complete Wireless Conference System

Als eerste AV-firma in België investeert SWING in het splinternieuwe Shure Microflex Complete Wireless (MXCW): een compleet draadloze set-up voor het organiseren van vergaderingen, in een gewenste combinatie van fysieke aanwezigheid en digitale conference/video calls.

In deze bijzondere tijden van het coronavirus zijn we genoodzaakt om vergaderingen veilig te laten verlopen met respect voor de social distancing. De aangewezen 1,5 meter afstand tussen de fysiek aanwezige deelnemers brengt de goede verstaanbaarheid en dus de vlotheid van de vergadering in het gedrang. Tevens is er ook de technologische uitdaging om deelnemers via digitale conference/video call, live een vergadering te laten volgen en actief te laten deelnemen.

Het draadloos systeem Shure zorgt ervoor dat deze combinatie mogelijk is: een live vergadering met deelnemers die op 1,5 meter afstand verstaanbaar kunnen communiceren en waar ook ‘digitale’ deelnemers via (video)calls vlot kunnen deelnemen. Dit kan individueel als inbeller via een smartphone of in groep door een digitale meeting vanop de gekende platformen (MS Teams, Zoom, Skype, …) aan te sluiten op het netwerk. Het Shure draadloos systeem biedt een kwaliteitsvolle oplossing voor deze beide knelpunten voor zowel compacte vergaderingen als grote conferenties tot 125 personen

Ook los van de huidige epidemie is dit conferentiesysteem een must have voor de vergadering van de toekomst. De opstelling werkt volledig draadloos! Elke post met microfoon, luidspreker en touchscreen verbinden zich eenvoudig met een centrale antenne, dit met de bekende draadloze betrouwbaarheid van Shure. Net dit draadloos gegeven maakt het heel snel en makkelijk te gebruiken, ook door medewerkers met weinig technische training. Elke unit kan ingesteld worden naar wens: voorzitter, deelnemer aan de vergadering of enkel luisteraar. Via het kleuren touchscreen kan je de sprekerslijst volgen, de taal instellen en deelnemen aan een stemming. De microfoons zijn te bedienen door de gebruikers zelf of door de voorzitter om de vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De draadloze capaciteit van meer dan 11 uren is ideaal voor vergaderingen of conferenties die een hele dag duren. 

SWING investeerde in een opsplitsbaar geheel van 48 draadloze posten. Te huur vanaf vandaag. Op aanvraag kan een aankoop op maat worden overlegd. Voor meer informatie of demonstratie: contacteer SWING in Merelbeke via info@swing.be of telefonisch op 09/232.03.55.